28.11.18

Unió de Pagesos organitza a Vilalba dels Arcs una jornada sobre recerca i innovació en viticultura


Unió de Pagesos organitza demà a Vilalba dels Arcs (Terra Alta) una jornada sobre recerca i innovació en viticultura a Catalunya amb l'objectiu d'informar els viticultors sobre les línies de recerca i innovació que estan desenvolupant diferents agents del sector a Catalunya, i sobre les línies de futur.

 

Programa:

 

10 h. Presentació, a càrrec de Ferran Grau, director dels Serveis Territorials d'Agricutura a les Terres de l'Ebre, i Claudio Juanos, delegat d'Unió de Pagesos a Vilalba dels Arcs.

 

10.15 h. Línies de recerca actuals i de futur de l'INCAVI en vitivinicultura, a càrrec de Xoan Elorduy, cap de servei de Viticultura, Enologia i Ampelografia de l'INCAVI.

 

11 h. Recerca i serveis en viticultura i patologia de vinya a VITEC, a càrrec de Carlos Calvo, responsable de l'Àrea de Viticultura i Patologia de VITEC.

 

11.45 h. Pausa

 

12.15 h. Metodologia per a la implementació de la confusió sexual contra Lobesia botrana i altres línies de recerca del DARP, a càrrec de Gonçal Barrios, cap de servei de Sanitat Vegetal a Tarragona.

 

13 h. Instruments de suport a la innovació: els ajuts de cooperació del Programa de Desenvolupament Rural, a càrrec de Mònica Ysanda, responsable de Programes R+D+I del servei d'Innovació Agroalimentària del DARP.

 

13.30 h. Cloenda, a càrrec de Marc Paladella, responsable del sector de la Vinya i el Vi d'Unió de Pagesos a la Terra Alta.


DIA / HORA: Demà, dijous 29 de novembre, a les 10 h

LLOC: Sala del Cine del Rossinyol (C. Rossinyol, 7), a Vilalba dels Arcs (Terra Alta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.