27.11.18

Sergi Sol presenta a Tortosa el llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’

L'excap de gabinet d'Oriol Junqueras, Sergi Sol, ha presentat el seu llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures aquest dilluns a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. El llibre narra, des de la perspectiva més íntima del cercle de col·laboradors del vicepresident Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana.
"Intento explicar tantes coses com puc, però vam decidir, per consell dels advocats, no facilitar la imaginació del jutge Llarena perquè, com ja ha demostrat,  té una gran imaginació i no cal adobar-la", ha explicat l'autor.
L'acte també ha comptat amb la presència de Xavier Faura, l'alcaldable d'ERC-Tortosa Sí; i amb Carolina Telechea, diputada al Congrés dels Diputats. Faura ha comentat la impressió que li va fer Junqueras quan el va anar a visitar a la presó: "Un home molt ferm, d'idees molt clares, amb una energia absoluta, i amb un dinamisme que no semblava que fos una persona que porta a la presó més d'un any".
Faura també ha fet èmfasi en la línia política marcada per Junqueras: "Ara s'ha demostrat que la línia correcta és la línia Junqueras, la línia del diàleg, la línia d'eixamplar la base, la línia de sumar, s'ha acabat definint com la línia correcta per anar cap a la independència".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.