21.11.18

Sergi Sol presenta a Tortosa el llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’

L'excap de gabinet d'Oriol Junqueras, Sergi Sol, presentarà el seu llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures el dilluns 26 de novembre, a les 19:00h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

L'acte també comptarà amb la presència de Xavier Faura, l'alcaldable d'ERC a Tortosa; i amb Carolina Telechea, diputada d'ERC al Congrés dels Diputats.   

El llibre narra, des de la perspectiva més íntima del cercle de col·laboradors del vicepresident Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l'ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l'aplicació del 155, l'estratègia d'ERC per eixamplar la base de l'independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern.
L'obra, amb pròleg de Raül Romeva i epíleg de Xavier Vendrell, també pretén ser un homenatge al líder d'Esquerra i un clam per exigir el seu alliberament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.