22.11.18

Exposició Som uns artistes! a Tortosa


 
Les pintures realitzades al Taller d'expressió artística del Centre ocupacional de la Fundació Mercè Pla són les protagonistes de l'exposició "Som uns artistes!" que es podrà veure a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa durant tot el mes de desembre.

El taller d'expressió artística, és un projecte impartit per la monitora Nerea Baiges, que es va iniciar l'any passat i s'ha convertit en un espai de creació per a les persones amb discapacitat on aprenen, creen i experimenten, a través de la pintura.

Segons Josep Vericat, director tècnic de la Fundació Mercè Pla: " Amb aquest taller s'ha pretès potenciar les capacitats de les persones del centre ocupacional amb el desenvolupament de l'expressió artística. Hem tingut la col·laboració de la pintora i escultora Vanessa Vallès, una artista que ha desenvolupat la seva carrera entre Catalunya, Mònaco, París i Mèxic, a la que volem agrair la seva desinteressada implicació. Ella ha treballat amb cada persona, buscant les seves potencialitats, intentant explotar les seves habilitats que han desenvolupat elles mateixes".

La mostra inclou un total de 15 obres, pintures en acrílic sobre tela, de 21 artistes. Destacant una obra col·lectiva anomenada "Moviment còsmic del color" feta per tots els integrants del taller conjuntament amb l'artista Vanessa Vallès

Som uns artistes! s'inaugura el dilluns 3 de desembre a les 19.00h a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb motiu del Dia de la Discapacitat, que se celebra aquest mateix dia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.