9.11.18

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, visitarà demà a partir de les 11 h el municipi de Xerta

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, visitarà demà a partir de les 11h el municipi de Xerta. Primer, anirà a l'Ajuntament de la localitat, acompanyat del seu alcalde, Roger Aviñó, on signarà el Llibre d'Honor de la ciutat. Seguidament, es traslladarà a l'Escola de Xerta on farà un recorregut per les instal·lacions del centre i en presidirà l'acte de celebració del 50è Aniversari del centre.
 
La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, acompanyarà el conseller en aquesta visita. També hi participaran el director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ferran Grau, la directora dels Serveis Territorials de Salut, Mar Lleixa, i el conseller comarcal d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Codorniu.
 
Pel que fa a la vista del centre educatiu, el conseller Bargalló s'hi traslladarà amb tota la comitiva a les 11,30h. Acompanyat de la seva directora, Teresa Favà, farà un recorregut per les instal·lacions, signarà el llibre de visites de l'Escola i descobrirà la placa commemorativa del 50è aniversari de l'escola. A les 12h començarà l'acte de celebració del 50è Aniversari de l'Escola Xerta, que clourà el titular d'Ensenyament.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.