6.11.18

El Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’ ja ha obert la inscripció per a la seua tretzena edició

L'Agrupació Musical Senienca (AMS) ja ha obert el termini per a poder participar en la tretzena edició del seu Certamen Internacional de Bandes de Música 'Vila de la Sénia', que se celebrarà en la Casa de Cultura d'aquesta població del Montsià els dies 13 i 14 del pròxim mes d'abril. El concurs, únic a Catalunya, està obert a bandes no professionals d'arreu del món que podran optar a premis que oscil·len entre els 4.000 i els 6.000 euros, a més de trofeus i diplomes. El termini per a poder-hi fer la inscripció és el dia 30 de novembre de 2018.

Segons les bases, en el certamen poden participar bandes formades bàsicament per instruments de vent (fusta i metall) i percussió i amb un màxim de 100 músics. La competició contempla dues seccions: la Primera i la Segona, en totes dues els intèrprets de fora de la banda en poden ser un màxim de 6 i els instruments de corda arribar-hi fins a 7. Totes les bandes concursants hauran d'interpretar un pasdoble o marxa de presentació no puntuable i fora de concurs; l'obra obligada del Certamen, que en el cas de la Secció Primera serà Music for Prague de Karel Husa. Associated Music Publishers Inc. i per a la Secció Segona Heree Sketches for wind ensemble de Luis Serrano Alarcon. Alarcon Music, i, finalment les formacions participants hauran d'interpretar una obra de lliure elecció, amb una durada recomanada d'uns 15 minuts, preferiblement original per a banda.

Pel que fa al jurat, estarà format per tres membres escollits entre professionals de reconegut prestigi vinculats al món de les Bandes de Música tant de l'Estat Espanyol com de la resta del món.

El Certamen que organitza l'AMS compta amb el patrocini de l'Ajuntament de La Sénia, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'Obra Social La Caixa i el suport de diferents entitats locals i del territori.

Es pot consultar més informació sobre les bases a: https://www.radiobanda.com/bases-del-xiii-certamen-internacional-de-bandes-de-musica-vila-de-la-senia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.