20.11.18

EL BANC DELS ALIMENTS FA UNA ÚLTIMA CRIDA AL VOLUNTARIAT PEL GRAN RECAPTE

El Gran Recapte d'aliments arriba enguany a la seva desena edició i a 10 dies de la celebració d'una de les fites solidàries més importants de l'any, a Tortosa encara falten més del 25% de voluntaris. El Gran Recapte necessita 1.300 voluntaris a les Terres de l'Ebre, 700 d'ells a Tortosa. Per això des de l'entitat demanen un nou esforç a la ciutadania per tal que es puguin cobrir aquests buits. Els voluntaris poden inscriure's trucant al 977 44 13 64 de dilluns a divendres de 10 h a 13h i de 17h a 20h o a través de la web www.granrecapte.com. Els voluntaris poden escollir el torn de 2 hores que millor s'adapti.
La tasca del voluntari és estar a les portes del supermercat oferint una bossa als clients que entren i invitar-los a participar en la campanya. Quan els clients surtin del supermercat retornen la bossa plena d'aliments i els voluntaris els han de dipositar a les caixes.
El Banc dels Aliments va repartir durant el 2017 uns 500.000 quilos de menjar, el que suposa 85 quilos per persona i any, lluny dels 400 que es consideren necessaris per a una dieta equilibrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.