27.11.18

Cloenda del curs de mòdul B sobre coneixement de la normativa sociolaboral a Arnes (Terra Alta)

El dia 26 de novembre va tindre lloc al Casal Municipal d'Arnes la cloenda dels curs de Mòdul B sobre coneixements de la normativa sociolaboral, que s'inclou dins del Servei de Primera Acollida. Aquesta formació  va adreçada a les persones nouvingudes.

En total hi han  participat 10 alumnes i la durada del curs ha estat de 15 hores amb l'objectiu de donar uns coneixements bàsics per a fer possible la plena efectivitat de llurs drets i deures laborals, tant per a l'accés al món laboral com per al desenvolupament del lloc de treball i la carrera professional, així com conèixer els serveis comarcals i eines per la recerca d'ocupació

Els mòduls d'acollida s'emparen amb la Llei 10/2010, del 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya, i del seu posterior Decret 150/2014, de 18 de novembre, dels serveis d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya. Aquests mòduls són fonamentals per tal que els nouvinguts es puguin desenvolupar amb autonomia en la societat d'acollida i per tal que puguin regularitzar la seva situació administrativa i obtenir el certificat de primera acollida que atorga la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.