5.11.18

Cinefòrum: "Activa't per la salut mental", dimarts 13 de novembre a les 19 h, a Móra d'Ebre

En el marc del projecte Biblioteques i Salut Mental a les Terres de l'Ebre, el proper dimarts 13 de novembre, a les 19 h, la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre acollirà el cinefòrum: "Activa't per la salut mental". Una activitat per a adults en que es visionaran diversos vídeos sobre aquesta temàtica i posteriorment tindrà lloc un col·loqui amb el públic en el que hi participaran una persona directament afectada, un familiar i un professional en salut mental.


El projecte Biblioteques i Salut Mental a les Terres de l'Ebre sorgeix en el marc de col·laboració de la Taula de la Salut Mental de les Terres de l'Ebre, constituïda el 2014. La Taula està impulsada per la Coordinadora d'Associacions de Salut Mental i Familiars i la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre i formada pels departaments del Govern –Salut, Treball, Afers Socials i Famílies, Ensenyament, Cultura, Empresa i Coneixement, Esports, Joventut i Justícia, -, juntament amb els quatre consells comarcals i les quatre capitals de comarca ebrenques, la Diputació de Tarragona i les entitats – Fundació Pere Mata, CAS Tortosa, Atenció Primària ICS, Centre La Duna, Federació Salut Mental de Catalunya, ATEATE, AHIDA i ACTIVA'T.

El projecte Biblioteques i Salut Mental a les Terres de l'Ebre té per objectiu donar visibilitat als trastorns mentals i cognitius i treure l'estigma negatiu a les persones que les pateixen. Amb aquesta finalitat s'estan realitzant una sèrie d'activitats adreçades a diferents públics a les biblioteques de les Terres de l'Ebre.

 

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.