1.10.18

Unió de Pagesos se suma a la manifestació d'aquesta tarda a Barcelona en commemoració de l'1 d'octubre

Unió de Pagesos se suma a la manifestació d'aquesta tarda a Barcelona a les 18.30 a la Plaça Catalunya convocada per Òmnium Cultural, entre altres entitats, i referma el compromís de fa un any en defensa dels drets i les llibertats i que qualsevol solució política ha de basar-se en el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític.

Unió de Pagesos continua reclamant la llibertat dels presos polítics catalans, encausats pel Tribunal Suprem en presó preventiva injusta i desproporcionada. I insta a la retirada dels càrrecs als encausats, tant a la presó, com a l'exili, per uns delictes que els tribunals de quatre països europeus han desacreditat que hagin estat comesos. Unió de Pagesos també rebutja les investigacions obertes contra alcaldes i alcaldesses i altres càrrecs públics per la participació en l'1 d'octubre.

Aquest matí representants sindicals d'Unió de Pagesos s'han sumat al minut de silenci sota el lema "Per la convivència, la democràcia i la llibertat: no a la repressió", que ha reunit dirigents socials, polítics i institucionals del país [vegeu la foto]. El sindicat es compromet a prioritzar la  convivència democràtica, la cohesió social i la defensa dels drets i les llibertats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.