22.10.18

Una dotzena de persones estrangeres fa un curs de primera acollida a la Terra Alta

El passat divendres dia 19 d'octubre es va realitzar la cloenda del curs de de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic (Mòdul C), de 15 hores lectives, en les quals es pretén que les persones estrangeres aconsegueixin una major dinàmica de promoció i autonomia personal i també una major participació social als municipis de la comarca. Hi van participar un total de 12 persones de diferents procedències:  Marroc, Algèria, Moldàvia, Romania, Uruguai i Colòmbia.

Aquesta formació s'inclou en el marc del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal de la Terra Alta, que tira endavant un conjunt d'accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació per d'uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya.

L'acte de lliurament dels certificats va tenir lloc al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa, i va anar a càrrec del president comarcal, Carles Luz, que va agrair la participació i va destacar la voluntat de l'Ajuntament de la ciutat i del Consell Comarcal per a facilitar l'acollida a les persones que arriben al municipi i a la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.