17.10.18

Més Deltebre i Esquerra Republicana demanen a Lluís Soler un canvi de rumb en la gestió de la política del POUM

Més Deltebre i Esquerra Republicana presentaran 15 al·legacions al POUM i exigiran a l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, un canvi de rumb en la gestió política del POUM. Destaquen les al·legacions que fa referència al manteniment d'alçades a l'Avinguda Robert Graupera, mantenir en zona urbana els Barris Barceloneta i Lepanto, l'ampliació de la zona industrial o les al·legacions que fan referència al text de la normativa urbanística que enlloc de parlar del municipi de Deltebre parla del municipi de la Canonja.
Joan Alginet, candidat a l'alcaldia de Més Deltebre, ha explicat que 'presentarem un document obert a la negociació i al diàleg amb la finalitat d'obtenir un resultat satisfactori tant per al conjunt del municipi com per la ciutadania que s'ha vist afectada'. En aquest sentit cada al·legació l'acompanyaran d'una proposta.
Alginet ha demanat a l'alcalde Lluís Soler "un canvi de rumb en la gestió política que s'ha fet del POUM i deixar en mans dels tècnics la seva direcció". A més ha afirmat que "un POUM polític i fet amb presses no serà una eina útil per al present i futur de Deltebre". El candidat ha exigit al govern municipal la incorporació a l'equip tècnic del POUM dels tècnics del municipi, una segona aprovació inicial amb període d'exposició pública, una fase de resposta d'al·legacions que comporti donar resposta a les principals problemàtiques de la proposta de planejament i la incorporació de partits polítics i ciutadania a la definició del model de municipi. Alginet ha advertit que "si no observem un canvi d'actitud per part de l'alcalde i el seu govern no recolzaran la proposta de POUM en les següents fases".
La regidora republicana, Vanessa Callau, ha explicat que la voluntat de l'equip de Més Deltebre ha estat sempre donar el "màxim d'informació a la ciutadania" sense pretendre substituir la informació que dóna el govern municipal. 'Hem fet una feina complementària i en cap cas substitutiva', ha explicat Callau  que ha expressat la voluntat de 'seguir treballant des de la responsabilitat i el seny, i per això emplacem el govern municipal a veure les nostres propostes com a punts de millora del POUM i no de confrontació política".
Més Deltebre ha atès a més de 200 veïns i veïnes durant els més de 19 dies que han tingut la seva seu social oberta a consultes i suggeriments . A més han realitzat una quinzena de reunions amb propietaris afectats per la proposta de planejament de diverses zones del municipi com la de Sant Joan a la Cava, la de Sant Lluís a la Parellada o l'Avinguda Robert Graupera.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.