24.10.18

Més de 40 professionals que treballen amb joves a la Terra Alta participen a la jornada de treball “Joves i acció tutorial”

Des de l'Oficina Jove i l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb altres agents del Departament d'Ensenyament i de Salut, es va organitzar una jornada formativa per a professionals que treballen amb joves a la comarca de la Terra Alta el passat dilluns dia 22 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta proposta formativa era reflexionar sobre la pròpia idea que es té dels adolescents i joves, identificar estratègies per afavorir l'acció tutorial i generar un espai de coneixement compartit amb la finalitat de millorar el treball en xarxa. 

Més de 40 professionals vinguts des de diversos serveis van realitzar dinàmiques grupals liderades per l'educador social Fran Rojas, tot això amb clau d'humor, per tal de generar un espai de confiança que permetés retornar al nostre jo adolescent. A partir d'aquí es van treballar estratègies d'aprenentatge per tal d'aprendre a projectar als nostres joves en positiu.

Entre altres, van assistir a la jornada personal l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic (EAP), el Centre de Recursos Pedagògics (CRP), l'Institut Terra Alta, l'Escola Agrària de Gandesa, l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA), la Casa d'Infants Fontcalda, el centre AGMA, la Fundació Gentis, el Servei d'Orientació i Assessorament a Famílies (SOAF), el Centre d'Atenció Primària (CAP), el Dispositiu d'Inserció Sociolaboral EIXAM, la Biblioteca Municipal de Gandesa i altres professionals de comarques veïnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.