4.10.18

La consellera Artadi fa una visita territorial a les Terres de l'Ebre

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, visitarà demà, divendres 5 d'octubre, les Terres de l'Ebre. Al matí, la consellera Artadi, acompanyada pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, visitarà l'Ajuntament d'Amposta, on serà rebuda per l'alcalde Adam Tomàs. Artadi signarà el llibre d'honor del consistori i, després, anirà a la XXVII Trobada de Dones del Montsià.
 
Posteriorment, la consellera es reunirà amb la Cambra Arrossera del Montsià i es presentarà el projecte d'economia circular. A la sortida, la portaveu del Govern atendrà els mitjans de comunicació a les 12.15 h (Av. Salvador Dalí, 27-29).
 
A la tarda, Artadi es dirigirà a l'Ajuntament de La Sénia, on la rebrà l'alcalde Joan Moisés i signarà el llibre d'honor del consistori. Tot seguit, la consellera visitarà l'Ajuntament de Gandesa, on es reunirà amb l'alcalde Carles Luz i també signarà el llibre d'honor. A continuació, visitarà el Museu Centre d'Estudis de la batalla de l'Ebre CEBE, l'Oficina de Turisme i la Societat Unió Gandesana.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.