2.10.18

Jornada de Formació Enoturística a la DO Terra Alta

L'Agència Catalana de Turisme (ACT), a través del seu programa Enoturisme Catalunya i amb col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l'Ebre, organitza una jornada de formació a la DO Terra Alta, que tindrà lloc el dijous 18 d'octubre. Aquesta formació està pensada especialment per a aquelles empreses i entitats vinculades al sector enoturístic.

Durant la jornada, participaran en algunes experiències enoturístiques singulars que ajudaran als assistents a conèixer i entendre el territori. En aquest enllaç podreu consultar el programa complet de la jornada.

Per als adherits a la marca Enoturisme Catalunya, aquest benchmark és gratuït, ja que el cost de participació l'assumeix el programa Enoturisme Catalunya. Per als afiliats i adherits a d'altres marques i segells de l'Agència Catalana de Turisme, així com per a d'altres empreses del sector enoturístic català, el preu és de 15 euros (el pagament s'ha de fer efectiu uns dies abans del benchmark i, a partir del dilluns 15 d'octubre, en cas d'anul·lació, no es retornarà l'import). Les places són limitades i només s'acceptarà un participant per empresa.

Pel que fa a les inscripcions es prioritzen:

• Prioritat 1: Empreses i entitats adherides a la marca Enoturisme Catalunya de l'ACT
• Prioritat 2: Empreses i entitats afiliades a l'Agència Catalana de Turisme i/o adherides a d'altres marques i segells de l'ACT
• Prioritat 3: Altres empreses del sector enoturístic català

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.