24.10.18

Gran acollida de la primera edició de GastroEbre per part de tot el territori de les Terres de l’Ebre amb prop de 200 assistents a les jornades

La recta final de GastroEbre va estar protagonitzada per una primera sessió matinal a càrrec de dues fondes clàssiques del territori català. La Fonda Miralles d'Horta de Sant Joan, representant la vessant més tradicional i emblemàtica, va elaborar un plat amb el crestó, producte típic del territori ebrenc. Per altra banda, Francesc Rovira de la Fonda Xesc va mostrar la fonda d'avantguarda amb un plat elaborat a base de bolets, producte propi de la zona dels Pirineus on es troba situada la fonda, a més a més de ser producte de temporada.

GastroEbre va convertir, durant dos dies, les Terres de l'Ebre en el punt de trobada de professionals de l'alta cuina catalana, passant per l'escenari 12 cuiners que sumaven un total d'11 estrelles Michelin, fent especial menció a la presència de Joan Roca, El Celler de Can Roca (Girona) 3* Michelin, considerat el millor cuiner del món i el segon millor restaurant.

 Durant dues jornades es va generar intercanvi, difusió, coneixement, i sobretot molta il·lusió per part de tots els agents implicats del territori, per poder obrir les portes d'aquest gran territori amb productes i professionals excel·lents, arreu de Catalunya i de l'estat.

 Des de l'organització (Gastroevents.com) de GastroEbre juntament amb els productors i les institucions implicades es valora molt positivament aquesta primera edició, i s'obre el camí cap a futures, amb l'objectiu de continuar posicionant la gastronomia, el producte i els artesans agroalimentaris del territori en el panorama gastronòmic català i estatal.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.