3.10.18

Exposició de pintura de Rosa Febrer Marques

Exposició de pintura de Rosa Febrer Marques, que tindrà lloc a l'espai dedicat a exposicions temporals de Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l'Ajuntament). Del 4 d'octubre al 25 de novembre de 2018, amb l'horari habitual: dimecres a divendres de 9'30 a 13'30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12'00 a 14'00 hores.

La pintura de Rosa és figurativa, representant escenes de la vida quotidiana, paisatges, natures mortes, carrers dels nostres pobles, etc.  la llum, el color i el volum són els elements que més destaquen per damunt de qualsevol altre aspecte formal en les seves composicions. Aquest predomini de la llum i el color són una clara influència del seu mestre Narcís Galià. Una bona formació que li ha permès assolir un estil exclusiu reflectit en una obra rellevant.


Composicions diàfanes, pures, de colors vius, càlids, volums ben aconseguits, formes geomètriques marcant la composició i una llum obstinada que ho envaeix tot. Art figuratiu i colorista que traspua vitalitat per tot arreu. Les composicions de Rosa ens transmeten sentiments i sensacions. El caliu humà, l'esforç, la perseverança, el compromís, l'afecte o la senzillesa, un cúmul d'impressions que ben segur no deixaran indiferent a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.