8.10.18

EbreTerra acollirà un show cooking dedicat a la cuina amb cranc blau, a càrrec del xef rapitenc Albert Guzmán


L'espai de cuina d'EbreTerra acollirà el 24 d'octubre, a partir de les 10 del matí, una jornada dedicada a la cuina amb cranc blau, a càrrec del xef rapitenc Albert Guzmán. Aquesta iniciativa, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), té com a objectiu divulgar les possibilitats gastronòmiques que ofereix aquest crustaci que ha invadit la costa del delta de l'Ebre.

Aquest show cooking s'inclou dins de Gustum, un projecte de cooperació interterritorial que fomenta el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat, i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

La jornada dedicada a la cuina amb cranc blau va adreçada especialment als restauradors del territori, tot i que també hi poden assistir aquelles persones interessades en les possibilitats culinàries d'aquest crustaci. La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.  

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.