4.10.18

Destacats del Ple Extraordinari del Consell Comarcal del Montsià del 3 d'octubre

  El Consell s'ha reunit en sessió plenària el dimecres 3 d'octubre de 2018 amb 18 punts a l'Ordre del dia, entre els destaquen: 

• Aprovat l'esborrany de conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua per la redacció del projecte constructiu "Ampliació de l'EDAR de Masdenverge". • Acord per modificar el contracte amb Acciona relatiu al sanejament de la comarca. 

• Aprovats els contractes de cessió dels fons documentals de Godall i de l'EMD dels Muntells a l'Arxiu Comarcal del Montsià.

• Nomenament de representants: Manel Crespo, com a nou Conseller Comarcal, a la Fundació Montsià; Ivan Romeu, Salvador Balagué i Sònia Tomàs a l'Assemblea General del Consell Esportiu del Montsià; i el mateix Ivan Romeu a la Comissió Directiva del mateix ens. En clau més política també es van aprovar, amb els vots favorables de l'equip de govern d'ERC, PDeCAT-Demòcrates i també amb el suport del grup d'Entesa una emotiva moció amb motiu del primer aniversari de l'u d'octubre denunciant la repressió, els presos i els exiliats injustament per l'Estat Espanyol i una altra en suport al manifest en favor del desdoblament de la N420 fins al corredor del Mediterrani, en aquest cas per unanimitat, que es va presentar fa uns dies a la Cambra de Comerç.    
Libre de virus. www.avast.com

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.