25.10.18

Conveni entre el Consell Comarcal i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta per a la realització d’accions de promoció turística a la comarca

Avui s'ha signat a Gandesa un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal i l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta  per a la realització d'accions de promoció turística a la comarca. L'acte l'ha presidit el president comarcal, Carlos Luz, acompanyat de M. Pilar Miró i Sabaté, presidenta de l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta. A través de l'acord, el Consell Comarcal es compromet a realitzar una aportació anual de 1.500 euros a l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta com a col·laboració a accions de promoció turística comarcal.

El Consell Comarcal durant l'any participa conjuntament amb l'Associació en diferents taules de promoció del turisme com són la Taula d'Enoturisme, la Taula de Turisme Rural, el grup de treball de 3 Territoris i en el grup de treball de Turisme Comarcal. A més, el Consell Comarcal col·labora econòmicament en l'execució d'algunes de les accions que l'entitat empresarial realitza de promoció turística de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.