15.9.18

MARATÓ DEL PRIORAT, arriba de nou la Marató més sorprenent!

La Marató (i mitja Marató) del Priorat tornarà el 7 d'octubre de 2018, celebrant ja la cinquena edició amb més força que mai. De nou sorprendrà als corredors i caminants amb tota mena d'activitats: música, teatre a l'aire lliure, disfresses, zumba... No hi faltaran els extraordinaris i divertits avituallaments, on es podran degustar els millors vins de la comarca, entre moltes altres sorpreses.

La Marató del Priorat és única al país: Es tracta d'una cursa diferent, pensada amb cor de corredor i per als corredors, on descobrir el Priorat esdevé el més plaent dels sacrificis. Envoltats d'un lúdic ambient, els participants recorren paisatges imponents, travessen vinyes i cellers en plena verema, suen i riuen, trobant recompenses a tots els seus esforços que en cap cas els deixaran indiferents.

Un total de 20 cellers col·laboren enguany en aquest esdeveniment extraordinari que any rere any descobreixen nous aficionats al vi i a l'esport d'arreu del país i part de l'estranger. Actualment hi ha centenars d'inscrits de tota Catalunya, de València, Saragossa, Guipúscoa, Tenerife... També estrangers que arribaran de França, Polònia, Suïssa, Bèlgica i Noruega.

Els responsables de la Marató volen fer sentir als nous corredors allò que molts altres ja han gaudit en anteriors edicions. I pels espavilats que s'apuntin en grup, l'organització Dracsrunners els ofereix engrescadors descomptes en la inscripció. Cal animar-se, a l'octubre torna la Marató del Priorat!Cellers col·laboradors:

Cooperativa Falset Marçà

Casa Gran del Siurana

Buil & Giné

Capafons-Ossó

Gran Clos

Mas Martinet

Vinícola del Priorat

Sangenís i Vaqué

Rotllan Torra

Aixalà Alcait

Prior Pons

Álvaro Palacios

Acústic

Cartoixa de Montsalvat

Mas Alta

Sabaté i Mur

Marco Abella

Celler Masroig

Celler Balmaprat

Celler Cal PlaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.