21.9.18

Gastronomia i creativitat conflueixen a la ruta “De tapa en tapa” de Vinaròs

 

Avui és el Dia Mundial de la Tapa i a Vinaròs arranquem De tapa en tapa, una ruta gastronòmica que en aquesta edició passarà per 28 establiments del municipi i permetrà degustar 28 tapes úniques i diferents. És una de les cites més interessants del calendari gastronòmic vinarossenc perquè posa a prova la creativitat dels restauradors locals i també la seua capacitat de portar a la mínima expressió els màxims sabors i textures. Aquesta és la gràcia de la tapa, un dels fets diferencials de la gastronomia del nostre país.

Croquetes casolanes de carbassa i brie amb salsa de pesto, vol-au-vent de llagostins amb salsa cardinal o pont de sabors amb polp sobre crema de patata, carpaccio d'espàrrec, pimentó fumat i germinats d'all són algunes de les propostes més agosarades, però també en trobem de més tradicionals com la fideuà o la cua de bou estofada. Mar i muntanya, carn, peix i vegetals, tot un joc d'ingredients que fan del "tapeo" tot un esdeveniment gastronòmic.

De tapa en tapa comença avui coincidint amb el Dia Mundial de la Tapa, impulsat per Saborea España i Turespaña, i durarà fins al 12 d'octubre. Per tres euros els participants podran degustar una tapa i un quinto, així com votar les millors tapes proposades. També se'ls convida a fer fotos i etiquetar-les a Instagram amb el hashtag #rutatapavinaros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.