26.9.18

El president del Parlament, Roger Torrent, assistirà al concert solidari de la Ràpita per la llibertat dels presos polítics

Aquest  dissabte 29 de setembre, a les 19.00 h, se celebrarà a la plaça de l'U d'octubre de la Ràpita un concert solidari per reclamar la llibertat dels presos i polítics catalans i el retorn dels exiliats. El concert, organitzat per la Plataforma Free Junqueras, comptarà amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent; i dels alcaldes de Roquetes, Móra la Nova i la Ràpita.
 
Des de la Plataforma Free Junqueras es vol fer un reconeixement als pobles de les Terres de l'Ebre que van patir la repressió policial, als ferits de l'1 d'octubre de la Ràpita, als detinguts del 20 de setembre de 2017,  i als familiars dels presos polítics i exiliats. Per això també es comptarà amb la presència del rapitenc Lluís Salvadó, exsecretari d'Hisenda de la Generalitat; i de Bernat Pegueroles, parella de la presidenta Carme Forcadell, i membre de l'Associació Catalana pels Drets Civils.
 
Els músics i grups que participaran en el concert són: Equus, Músics Rapitencs per la Llibertat, Noel Luna, Nautilus, Maskarats, Pep Sala, Èric Vinaixa, Joan Rovira, Xeic !, Sukre, Llomillo, Dj Jota i DJ Jordi Caballé.
 
Com en els anteriors concerts solidaris organitzats per la Plataforma Free Junqueras, els fons que es recaptin es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat formada per familiars dels presos i dels exiliats polítics catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.