25.9.18

El Govern nomena Norma Pujol nova Directora General de Joventut

El Govern de la Generalitat ha nomenat a Norma Pujol com a nova directora general de Joventut.
 
Enllaç del nomenament: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/308090/ca/nomenaments.do
 
Norma Pujol i Farré (Flix, 9 de febrer de 1988) ha  estat coordinadora Territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre des del mes de maig de 2016, és també regidora de Joventut, Igualtat i Cultura a l'Ajuntament de Flix des de juny de 2015 i fins 2017 també ho va ser d'Esports.

És diplomada en Magisteri d'Educació Musical per la Universitat de Lleida (UDL) i té el postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UDL.

Ha treballat de mestra en diversos municipis de Catalunya i des de l'any 2015 té la plaça definitiva a la ZER Ebre (Riba-roja d'Ebre i la Palma d'Ebre).
Vinculada a ERC de Flix des del 2007, n'és militant des del 2015 i Secretaria de la Dona de l'executiva local de Flix des del 2017. 

Persona molt implicada en la vida associativa del municipi, ha estat Presidenta del Club Nàutic Flix entre 2012 i 2015 i és sòcia de diverses entitats culturals, socials i esportives com ara Associació Cultural la Cana, Grup Natura Freixe, Flexus Teatre, Agrupació Sardanista, Associació de Jocs Tothom a Taula, Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, la Joventut Esportiva de Flix I l'ANC.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.