8.9.18

Divuit diorames a la VI Fira Playmobil i II Exposició Lego de Móra la Nova

El pavelló firal U d'Octubre de Móra la Nova acull este cap de setmana VI Fira Playmobil i II Exposició Lego de Móra la Nova, organitzada per l'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats dedicades al món dels jocs.

En total s'exposen divuit diorames construïts per aficionats de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona, Lleida, Barcelona, València i Navarra. Els motius dels diorames són variats, si bé destaquen els que reprodueixen l'aeroport del Prat de Llobregat, amb una superfície de 20 metres quadrats, i un diorama fet amb peces de Lego, de 24 metres quadrats. Entre els diorames de temàtica local, cal destacar el que representa l'estació de tren de Tarragona, obra dels moranovencs Víctor i Gerard Font.

A banda dels dioramistes, la fira acull també tres estands de botigues especialitzades (dos de Barcelona i una de Reus), un estand de l'associació dels Amics del Ferrocarril de Móra la Nova i un estand de la Fundació Noèlia, per a la qual es recapten diners durant els dos dies del certamen. També hi ha organitzades diverses activitats al voltant del món dels ninots i les construccions de Playmobil i dels jocs Lego.

Gerard Font i Monclús, comissari del certamen, ha explicat que el saló enguany ha complert plenament les expectatives d'ocupació d'expositors, ja que el pavelló firal moranovenc ja no té més capacitat. Per a Font, l'objectiu de futur d'aquest certamen és ampliar el nombre de visitants d'any en any. En un recompte efectuat l'any 2016, l'organització va calcular en 1.200 els assistents a la fira.

La VI Fira Playmobil i II Exposició Lego de Móra la Nova tancarà portes aquest diumenge a les 19.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.