7.8.18

La ‘Nit Lírica’ de Tivissa, amb la participació de les cantants ebrenques Sara Blanch i Anna Brull, esdevé un èxit ‘sublim’

Els dos concerts de la Nit Lírica, organitzats per l'Ajuntament de Tivissa en el marc de la cinquena edició del festival cultural "Les Nits a la Baranova", han aconseguit un nou èxit, tant pel que fa a l'assistència del públic com pel talent artístic evidenciat pels artistes que hi han participat.

L'església de Sant Jaume de Tivissa s'ha omplert de llum i color, i les veus de la soprano de Darmós, Sara Blanch, la mezzosoprano de l'Ampolla, Anna Brull, i el cor The Beauty Fools, han emocionat les més de sis-centes persones assistents als dos concerts de la Nit Lírica. El pianista Josep Buforn, participant a totes les edicions anteriors de la lírica a Tivissa, també ha participat en aquests concerts, que ha repetit repertori els dos dies.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí ha qualificat de "sublim" aquesta cinquena edició de la Nit Lírica "tant pel que fa a la qualitat i el talent demostrat per la soprano Sara Blach i la mezzosoprano Anna Brull, el cor The Beatuy Fools, i el pianista Josep Buforn, com també per l'esforç i interès de l'equip creat per l'Ajuntament de Tivissa per desenvolupar tot el que fa a l'organització d'aquest esdeveniment cultural". Jardí, que, a més de mostrar-se molt satisfet per l'èxit assolit, ha volgut agrair el treball de tota la gent que ho fa possible, i ha recordat que "el marc privilegiat de la Baranova i l'església de Sant Jaume, juntament amb el prestigi i nivell internacionals dels artistes, han fet possible que la Nit Lírica de Tivissa es consolidi com a referent cultural al país".

Cal recordar que aquest any, 'Les Nits a la Baranova' de Tivissa inclouen quatre nits temàtiques, i, a més de la 'Nit Lírica', continuaran el proper dia 11 d'agost amb la 'Nit Escènica', amb lectures teatralitzades de dos obres de la dramaturga Clàudia Cedó. Pel dia 18 d'agost s'ha programat una 'Nit Simfònica' amb un concert per commemorar el 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre i, el darrer dissabte d'agost tindrà lloc la 'Nit Històrica', dedicada posar en relleu la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles.

Fotos: Jordi SantacanaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.