9.8.18

Gandesa construïrà un passeig per a connectar la residència de la gent gran amb el parc de la Bassa

L'ajuntament de Gandesa projecta la construcció d'un passeig per a comunicar la residència de la gent gran fins al parc de la Bassa, amb la qual cosa donarà resposta a una reivindicació dels usuaris del centre geriàtric que s'arrossega des de la inauguació de la residència.

L'alcalde de la capital de la Terra Alta, Carles Luz, ha volgut destacar el projecte: "aquest passeig connectarà dos espais emblemàtics de Gandesa, i és un exemple de com amb l'urbanisme i les obres, podem millorar la qualitat de vida de les gandesanes i els gandesans".

Les obres del passeig, que tindrà un disseny que facilitarà l'accessibilitat de tothom, també preveuran la construcció de les conduccions de recollida d'aigües pluvials de la zona, amb la qual cosa es reduïrà el risc d'inundació del centre de la gent gran, un problema que arrossega el centre des que va entrar en servei.

L'obra està pressupostada en 208.809,87 euros i l'Ajuntament disposa d'un ajut del Pla d'accio municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona de 138.010 euros. L'inici de les obres està previst a la primeria de l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.