3.8.18

El PSC celebra l’absolució del jubilat acusat d’agressió i lamenta la “denúncia falsa” i la seva utilització política per part dels CDR, de l’ANC


El grup municipal del PSC ha lamentat l'esperpèntic espectacle viscut aquests últims dies per una "denúncia falsa" contra un jubilat, que l'únic que va fer va ser recriminar a un grup de persones la col·locació i ocupació de l'espai públic amb cintes grogues.

Per aquest motiu els socialistes no podem deixar de denunciar els intents de certes entitats independentistes que volen distorsionar la realitat per crispar l'opinió pública. De la mateixa manera condemnem la persecució que ha patit el pobre jubilat i els seus familiars i entorn personal al llarg d'aquests dies, amb insults tan de manera directa com a les xarxes socials.

Des del PSC considerem que és sorprenent que el degà del Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa i candidat a l'alcaldia de Tortosa pels Republicans de Tortosa, Javier Faura, pugui donar suport a una "denúncia falsa", figura que utilitzen determinades persones o col·lectius com la sortida més senzilla per aconseguir el suport del seu entorn o com a excusa perfecta a les seves accions, acusant altres persones d'un delicte que no han comès, buscant únicament el seu benefici personal, i que d'aquest fet en faci utilització política.

Els socialistes ens qüestionem si aquesta és la carta de presentació del Sr. Javier Faura, perquè amb aquest fet demostra que està escorat cap a posicions extremistes i radicals, que l'incapaciten per representar una majoria social a Tortosa.

Ens sorprèn també l'actitud de l'alcaldessa Meritxell Roigé que, autoritzant la instal·lació dels llaços, fet que vulnera l'ordenança municipal, ha alimentat aquests fets i, per tant, també considerem que n'és responsable.

El portaveu del grup municipal, Enric Roig, ha celebrat l'absolució i ha exigit "la retirada immediata dels llaços grocs, entenent que l'activitat per a la que es van autoritzar ja ha finalitzat i que es tracta d'elements de plàstic que malmeten l'espai públic i el medi ambient." "Entenem que aquesta autorització és del tot qüestionable ja que contradiu l'ordenança i em pregunto si aquesta autorització també s'hagués donat  en cas de demanar-ho una entitat no independentista" ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.