21.8.18

El Museu de la Mar de l’Ebre acull l’exposició Binomi Arbre-Home a les Terres de l’Ebre del ceramista Joan Panisello

El proper 6 de setembre s'inaugurarà al Museu de la Mar de l'Ebre de Sant Carles de la Ràpita l'exposició Binomi Arbre-Home a les Terres de l'Ebre, del ceramista jesusenc Joan Panisello, un dels principals ceramistes catalans. Compta amb una ampla i exitosa trajectòria de més 50 anys, i les seves obres estan incloses en els fons de més de 80 museus, fundacions, i centres públics de tot el món.

L'exposició acollirà 5 de les seues obres més destacades d'aquesta col·lecció d'escultures realitzades amb ceràmica refractària cuita a 1300ºC i creades a partir de diversos dels arbres monumentals de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre. Entre elles hi ha l'obra amb la que va guanyar l'edició 2017 del Premi d'Escultura Agustí Vizcarro, realitzada a partir d'una de les oliveres mil·lenàries de la finca de l'Arion.

Les obres seleccionades estaran acompanyades, per primer cop, d'un reportatge fotogràfic del procés de creació d'aquestes peces tant singulars, així com de dos plafons ceràmics del mateix autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.