31.7.18

Vinaròs enceta un mes d’agost farcit d’experiències aptes per a tots els públics

Després d'un juliol ple d'activitats, Vinaròs es prepara per encetar un mes d'agost encara més farcit de propostes. Experiències de tot tipus per viure l'estiu amb intensitat i per posar en valor la ciutat en totes les seues potencialitats tant per als visitants com per als autòctons. Aquest matí s'ha presentat el programa d'activitats que es desenvoluparan durant tot el mes amb propostes diàries i aptes per a tots els públics, que van des jocs i esports a la platja fins a les vistes teatralitzades en espais històrics del municipi.

Entre les activitats més destacades hi trobem el Vinaròs Summer Carnaval, del 3 al 5 d'agost. Tot un esdeveniment festiu que demostra en plena canícula l'esperit carnavalesc d'un municipi amb un dels carnavals més vistosos del territori. La cursa de tacons a la platja, la festa petarda amb Leticia Sabater o la gran gala de les reines, són alguns dels actes destacats que s'hi programen. També cal esmentar la Festa del Llagostí, que se celebrarà el dia 9 d'agost i que inclou tastos del producte rei de la cuina vinarossenca: el llagostí; i també dolços típics. A més a més, el dia 14, la platja del Fortí acollirà la Beach Party, amb oci nocturn en estat pur, música i festa al costat de les onades. Paral·lelament, es mantenen moltes de les activitats encetades al juliol, com són la performance artística i musical El Barroc en l'església fortalesa de l'Assumpció. Del monument a la música de Bach, els concerts dels divendres al santuari de la Misericòrdia, el cinema davall les estrelles dels dimecres o les activitats ludicoesportives a les platges.

VII Concurs de Fotografia turística

Els amants de la fotografia poden participar en el setè Concurs de Fotografia Turística, que compta amb la col·laboració d'Instagramers Castelló. Es busquen instantànies d'espais, moments, espectacles, concerts, fires, platges, mercats o experiències d'oci i vacances viscudes al nostre municipi. Només cal penjar-les a Instagram amb les etiquetes #turismevinaros i #igersCS. Un jurat qualificat farà una primera selecció de les quatre millors fotografies i els seguidors de Facebook escolliran les dos guanyadores. El premi són dos caps de setmana gastronòmics a Vinaròs i a Guardamar de Segura, amb el patrocini de l'Hotel RH Vinaròs Playa i l'Hotel Meridional de Guardamar del Segura. En trobareu les bases al nostre web: www.turisme.vinaros.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.