5.7.18

Roger Aviñó, alcalde de Xerta, tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana les municipals de 2019

Roger Aviñó, alcalde de Xerta, va ser reelegit ahir dimarts, 3 de juliol, cap de llista de la candidatura Més Xerta – Acord Municipal, en una assemblea de militants d'Esquerra Republicana que li va donar el suport per unanimitat.

 

Agraït per la unanimitat de la militància en la decisió que torni a encapçalar la candidatura municipal, Aviñó va expressar la voluntat de "treballar en una llista electoral àmplia i representativa del que és el municipi", que reforci i millori el projecte de poble amb què actualment es treballa des de l'Ajuntament xertolí.

 

Sobre això, Aviñó va mostrar "satisfacció" per la feina feta des del Govern municipal, durant 3 anys de legislatura que han estat marcats per una "gran inversió en obra pública alhora que s'ha reduït el deute que arrossegava l'Ajuntament, i també per la feina feta en la recuperació i el manteniment del patrimoni històric del municipi". Defensava que "cal continuar treballant en aquesta línia i incrementar les polítiques socials amb què també s'hi ha treballat però, en aquest aspecte, mai no n'hi ha prou".    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.