2.7.18

Presentació del llibre 'Homenots del Sud' a Móra d'Ebre

Dijous 12 de juliol, a les 19.30 hores, tindrà lloc al bar Sota de Copes (Av. de les Catalanes 8, Móra d'Ebre), la presentació del llibre 'Homenots del Sud · Quarta sèrie', de Xavier Garcia Pujades.
Intervindran: Joan Josep Duran (president del CERE —Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre—), Xavier Garcia (autor del llibre), Manuel Rivera (director de Silva Editorial), Josep Maria Escoda i Rossend Aymí (biografiats al llibre).

Homenots del Sud. Quarta Sèrie recull les trobades de l'autor amb 30 personalitats de la vida social i cultural de les terres del sud del país. Aquesta singular obra —de pensament humanista i alhora molt català, de lectura amena, i de cultura viva i profunda— completa un cicle, iniciat fa vint-i-set anys, amb dos-cents retrats publicats, primer, com a entrevistes en diversos mitjans periodístics (Nou Diari, El Punt i Diari de Tarragona) i, després, en quatre llibres de diferents editorials (El Mèdol, Arola Editors i Silva Editorial).

L'autor, Xavier Garcia Pujades (Vilanova i la Geltrú, 1950), periodista, assagista i biògraf, va ser redactor del diari Avui, de 1976 a 1992, on va escriure nombroses cròniques i reportatges sobre ecologia i defensa del territori i d'història i cultura locals i comarcals. El 1977 fou cofundador del Col·lectiu de Periodistes Ecologistes de Catalunya, editors de la revista Userda.

Autor d'una extensa obra biogràfica i periodística publicada en llibre (veure bibliografia al final d'aquest volum), ha col·laborat en la gran majoria de mitjans de comunicació de Catalunya, obtenint diversos premis i reconeixements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.