28.7.18

Pep Carcellé presenta el seu llibre 'Cicatrius d'interí' al bar Goto Negro de la Ràpita

El filòleg i escriptor rapitenc Pep Carcellé ha presentat avui al bar Gato Negro de la Ràpita el seu darrer llibre: 'Cicatrius d'interí', obra guanyadora del Premi  XXVII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara 2018. L'obra, una novel·la curta, repassa la dilatada trajectòria professional de l'autor com a professor interí per més de trenta instituts i centres educatius públics de Catalunya. A cavall de la realitat i la ficció, Carcellé explica les seues vicissituds per les aules del país, la seua passió pel treball docent i les seues experiències vitals a la seua ciutat.

Carcellé ha volgut presentar este llibre al Gato Negro, un bar popular, de pescadors i gent treballadora, situat als porxos de la plaça de Carles III, envoltat d'amics i de clients habituals del local. L'autor ha assegurat que tot el que sap ho ha après al Gato Negro, parlant amb gent senzilla i de la mar que li ha ensenyat moltes coses i des d'on observa la vida real de molt a prop.

L'edició del llibre ha anat a càrrec de nou amics de l'interí Carcellé, que d'aquesta manera li han volgut manifestar la seua complicitat i amistat, ja que el premi de Santa Bàrbarà que es va adjudicar esta obra no preveia la publicació del treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.