13.7.18

Mar Lleixà, nova directora dels Serveis Territorials de Salut de les Terres de l’Ebre

El director territorial de Salut de les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, deixa el càrrec en mans de Mar Lleixà Fortuño, que encapçalarà des d'aquest dilluns, 16 de juliol, la Gerència Territorial de Salut.
La nova directora territorial de Salut de Salut, Mar Lleixà, acompanyada del seu predecessor Ismael Piñas, atendrà els mitjans de comunicació, a les 10.00h, a la seu dels Serveis Territorials (c. de la Salle, 8) a Tortosa.
Mar Lleixà Fortuño, nascuda a Tortosa (1969). És infermera per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional d'Estudis a Distància (UNED) i doctora per la Universitat Rovira i Virgili. Ha exercit com a infermera en diferents hospitals de l'ICS (HTVC i Hosp. Germans Trias i Pujol de Badalona) i a l'Hospital Comarcal de Vinaròs i, fins al moment, era la directora territorial d'Infermeria de l'ICS de les Terres de l'Ebre. Des
del 1999 fins al 2016 va ser professora de la Facultat d'Infermeria del Campus de les Terres de l'Ebre-URV i, actualment, cursa el Màster de Direcció d'institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.