4.7.18

Manel Crespo, nou candidat d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals 2019 a Santa Bàrbara


Dissabte 30 de juny es va celebrar a Santa Bàrbara eleccions primàries entre els militants del partit per escollir quin seria el nou alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions municipals del 2019 al municipi. Com a resultat de la votació, la militància d'Esquerra Republicana va escollir Manel Crespo Liñán, actual regidor del consistori, com a cap de llista.


Manel Crespo, després d'agrari la confiança que ha dipositat en ell la militància, expressava que "l'objectiu és crear una candidatura forta, jove i renovada, amb el suport de tots els planers que vulguin ajudar que el municipi faci un canvi de rumb i comenci a caminar cap al futur amb polítiques de proximitat i de projecció del municipi", un municipi que roman estàtic a conseqüència de massa anys d'un govern continuista legislatura rere legislatura.


Crespo considera que "ja va sent hora que a Santa Bàrbara hi hagi una nova manera de fer política, més propera, més transparent i més social, en què les persones siguin l'eix central de la política municipal".


Les prioritats que ha marcat són la millora de qualitat de vida de la gent del poble, invertint en aspectes socials, així com implicar més els veïns i les veïnes de Santa Bàrbara, amb pressupostos participatius i la presa de decisions importants amb votacions populars.

Manel Crespo té 50 anys i fa gairebé 20 anys que viu al poble. Casat i pare de dos fills, actualment treballa al sector industrial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.