23.7.18

L’Institut Ramon Muntaner obre la convocatòria als ajuts a publicacions i activitats dels centres d’estudis per a l’any 2019

En el cas de les publicacions es tracta de la XIV Convocatòria de subvencions destinades a l'edició de publicacions periòdiques i monografies. L'ajut està dotat amb un màxim de 500 euros en el cas de publicacions de divulgació cultural i un màxim de 1.500 €, en el cas de les monografies i les revistes de recerca científica. Entre els criteris de valoració per atorgar els ajuts es troba l'estructura i durada de l'activitat, el seu interès científic, la viabilitat de la proposta econòmica i el pla de comunicació i difusió. El termini per presentar-hi la documentació acaba el dilluns 8 d'octubre de 2018 i està obert a centres d'estudis que vulguin editar publicacions al llarg de l'any 2019. Per a més informació: http://www.irmu.org/irmu/call/185.

Pel que fa a activitats, l'IRMU ha obert la XVII Convocatòria d'ajuts per a l'organització de congressos, jornades, itineraris i trobades. En aquest cas la quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 300 € i un màxim de 1.500 €. El termini màxim per a poder-hi presentar sol·licituds és el divendres 5 d'octubre de 2018. Entre els criteris de valoració que es tindran en compte en tots dos casos hi ha l'interès científic de les obres, l'estructura dels continguts, el currículum de l'autor o del responsable, la vinculació amb l'àmbit territorial o temàtic d'actuació del centre sol·licitant o la seva participació en projectes i en el portal de l'IRMU, entre altres. Com en el cas de les publicacions, les activitats subvencionades s'hauran de realitzar entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2019. S'hi poden consultar les bases a l'enllaç: https://www.irmu.org/irmu/call/184 .

Els dos ajuts estan convocats per l'Institut Ramon Muntaner amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en el cas de les publicacions, també amb el de la Fundació Privada Mútua Catalana. Per a més informació podeu escriure a l'adreça electrònica nuria@irmu.org o trucar al telèfon 977 40 17 57.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.