4.7.18

L’Institut Ramon Muntaner convoca el segon Premi d’Obra Gràfica Recercat

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Fundació Privada Mútua Catalana han obert la segona convocatòria del Premi d'Obra Gràfica Recercat, per tal d'escollir el guardó que es lliuraran en la modalitat de persona en els Premis Recercat, convocats també per l'IRMU. La convocatòria és oberta als artistes gràfics d'arreu del país i de qualsevol tendència artística. La temàtica és totalment lliure i s'admeten totes les tècniques d'estampació (gravat calcogràfic, xilografia, litografia, serigrafia i gravat digital).

Els artistes que hi vulguin concursar tenen de temps fins al dia 3 d'octubre de 2018 per a presentar a la seu de l'IRMU una sola obra inèdita estampada sobre paper. L'import del premi és de 1.500 euros.

Fins aquest 2018 el guardó que es lliurava a les persones distingides amb els Premis Recercat en el marc de la Jornada de Cultura i Recerca Local organitzada per l'IRMU, era la litografia Landscape de l'artista tortosina Pilar Lanau. Lanau va ser la guanyadora de la primera edició del Premi d'Obra Gràfica Recercat que es va convocar l'any 2011.

Pel que fa al Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local és una trobada organitzada anualment per l'Institut Ramon Muntaner en el marc de la ciutat que ostenta el títol de Capital de la Cultura Catalana. El Recercat pretén ser un punt de trobada, de debat i d'intercanvi d'idees i de projectes entre els instituts i centres d'estudi de tots els territoris de parla catalana, a més d'un aparador per a mostrar a la societat en general tota la tasca, recerca i activitats que realitzen aquestes entitats al llarg de l'any. Un dels principals actes d'aquesta jornada són els seus premis que pretenen distingir la trajectòria d'una entitat i d'una persona del món dels instituts i centres d'estudis.

Les bases del premi es poden consultar a: https://www.irmu.org/irmu/call/183

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.