29.7.18

L'exalcalde de Móra d'Ebre Santiago Campos plega del PDeCAT després d'una militància de 41 anys

L'històric exalcalde convergent de Móra d'Ebre Santiago Campos s'ha donat de baixa aquesta setmana del PDeCAT. Campos va ser un dels primers militants de Convergència a la Ribera d'Ebre, ja que va entrar al partit fundat per Jordi Pujol l'any 1977. Ara, 41 anys després, ha dedicit deixar de banda la militància política perquè no està d'acord amb les decisions i el rumb que està present el partit en els últims temps, tant en l'àmbit general català, com en el local, el comarcal i el territorial.

Campos, que assegura que té les mateixes idees de sempre, se sent més pròxim actualment a Òmnium Cultural o a l'Assemblea Nacional Catalana que no pas amb el PDeCAT, un partit, diu, que canvia de nom cada dos per tres i que veu desorientat. En l'àmbit local, Campos també s'ha mostrat desenganyat pel paper que juga el PDeCAT, ja que -ha assegurat- fa un any i mig que no convoca reunions i que no crida als associats a participar activament del projecte polític.

L'exalcalde ha comunicat al seu entorn la decisió i també a quadres del partit de Barcelona, les Terres de l'Ebre, la Ribera d'Ebre i Móra d'Ebre. No s'ha donat d'alta a la Crida Nacional per la República que promou l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.