5.7.18

Experiències de música, cultura i gastronomia per gaudir més l’estiu a Vinaròs


Estiu intens i farcit d'experiències que permetran als visitants i autòctons redescobrir Vinaròs i gaudir-la en totes les seues vessants: des del sol i la platja fins a la cultura en majúscules. El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha presentat aquest dimecres el programa d'activitats que es desenvoluparan durant la temporada alta d'estiu a la ciutat i ha remarcat com a novetat la performance artística i musical que es realitzarà a l'església fortalesa de l'Assumpció. El Barroc en l'església fortalesa de l'Assumpció. Del monument a la música de Bach és el nom d'aquesta actuació dissenyada per l'empresa Cultural Routes i Numa Music, que incorpora microconcerts d'orgue, flauta travessera i violoncel i un passeig per l'interior de l'antiga fortalesa reconvertida en església. També s'hi inclou la visita a la torre, a la qual s'accedeix pujant trenta-cinc esglaons. Aquesta activitat s'ha programat per als dies 21 de juliol, 4 d'agost i 6 d'octubre i hi haurà dues funcions, una a les 21.00 i l'altra a les 22.30 hores. "Es tracta d'una activitat especial que s'emmarca dins els actes de commemoració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural", ha explicat Fontanet.

Una altra novetat important és el Feed Your Soul, un petit festival de música negra que tindrà lloc el 19 de juliol a la pèrgola del passeig de Colom, en el qual hi confluiran activitats musicals, gastronòmiques i artístiques.

Però més enllà de les novetats estrictes, es repetiran experiències que han tingut una molt bona acollida altres anys i que van des de la gastronomia fins a la música passant per les visites teatralitzades.

Descobrir patrimoni i gastronomia. Us proposem visites guiades a la subhasta de peix de la Llotja de Vinaròs i fer una tapa amb vermut al Mercat Municipal, els dies 12 de juliol i 23 d'agost. I una visita a les oliveres mil·lenàries de la Jana el 8 de setembre.

Pirates i Modernisme. Podeu conèixer el nostre patrimoni cultural i natural amb visites teatralitzades. Us portem a Sòl-de-riu, per explicar-vos els atacs pirates a la costa. I us ensenyarem les espectaculars façanes modernistes que tenim a la nostra ciutat.

Cicle de concerts a la Misericòrdia. Del 6 de juliol al 31 d'agost, hem programat concerts de música en directe cada divendres a les 21.00 hores en un escenari incomparable: el santuari de la Misericòrdia. Des del funk i el pop fins a la clàssica, fusionem música i patrimoni.

Cinema sota les estrelles. Comencem el dimecres 18 de juliol amb La ciudad de las estrellas. La La Land. Les projeccions es faran a l'avinguda de l'Atlàntic i a la plaça de bous.

Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs. Durant el mes de juliol, del 6 al 31, tenim l'opció de recórrer alguns dels restaurants de la nostra ciutat i assaborir el llagostí de Vinaròs, cuinat a partir de receptes imaginatives. Entre els participants es farà un sorteig de premis que ofereixen els patrocinadors: Xocolates Creo, Formatges de Catí, Cruceros Costa del Azahar, Bons Bolets, vins Magnanimus i Paddle Van.

Sol, platja i esport. Us oferim també activitats a les platges del Fortí, el Clot i Fora Forat. Aeròbic, cubà i ioga. I també tenim biblioplatja, activitats d'animació infantil i lectora.

Mercat del Sol. Del 12 al 15 de juliol tindrà lloc aquesta fira que fusiona artesania i disseny, a la pèrgola del passeig de Colom.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.