2.7.18

Endesa reforma un centre de transformació a Amposta per a millorar el servei a la capital del Montsià

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica d'un centre de transformació d'Amposta, al Montsià, amb l'objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric del municipi.

L'acció ha consistit a substituir els elements de maniobra convencionals de la unitat per cabines de nova tecnologia que incorporen un gas de característiques especialment aïllants. Aquesta nova tecnologia és més segura per a les persones que han de manipular-la i també més robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Alhora, gairebé no requereix intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

A més, s'ha substituït el cablejat tant de mitjana com de baixa tensió, així com el recinte del transformador de potència i el quadre de baixa tensió, per tal de millorar el subministrament elèctric als clients de la zona. Durant aquestes intervencions, es va col·locar un grup electrogen per tal d'assegurar la continuïtat del servei a la població.

Els treballs, que han comptat amb una inversió de 35.210 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del Pla d'actuacions d'Endesa a les Terres de l'Ebre, mitjançant el qual s'està tecnificant la xarxa per tal de dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics, amb l'objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.