12.7.18

Arriba el Mercat del Sol de Vinaròs amb artesania, disseny i experiències per a tots els públics


Des d'avui i fins al 15 de juliol la Pèrgola del passeig de Colom acollirà parades d'artesans, música, activitats infantils i espectacles de foc.

 

Molt més que un simple mercat d'artesania i disseny, el Mercat del Sol de Vinaròs vol convertir-se més que mai en el centre neuràlgic del municipi, durant les hores del capvespre i la nit. Per aconseguir-ho, la regidoria de Turisme del municipi ha organitzat tota una sèrie d'activitats que serviran per atraure més públic a aquesta fira artesana que destaca per la qualitat i originalitat dels productes que exhibeix, molts dels quals són quilòmetre 0, elaborats per artesans del territori.

Entre les activitats, hi haurà propostes per a tots els públics, des d'animació infantil i jocs musicals, fins a espectacles de foc, contacontes o teatre de carrer. De fet, s'han programat activitats cada dia, de dijous a diumenge, durant les cinc hores que estarà obert el Mercat del Sol, de 19.00 a 24.00 hores.

Els quatre dies durant l'horari del mercat, el DJ Membrana amenitzarà l'espai amb la seua música també apta per a tots els públics.

Entre les activitats, destaca l'animació itinerant El duende tronco, que tindrà lloc dissabte a la tarda, o l'espectacle de dansa i foc Danzaora, que es farà diumenge com a cloenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.