14.6.18

Presentació de les recomanacions per a l'abordatge d'agressions sexistes i de violències sexuals en espais públics d'oci i festius de les Terres de l'EbreLa presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada, realitzarà una visita institucional a les Terres de l'Ebre en el marc de la qual donarà a conèixer en roda de premsa les Recomanacions per l'abordatge d'agressions sexistes i de violències sexuals en espais públics d'oci i festius de les Terres de l'Ebre.

 

Aquestes recomanacions s'adrecen a cadascun dels ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l'Ebre amb la finalitat de prevenir i donar una millor resposta a les dones davant  aquestes violències. El grup de treball que les ha elaborat és la primera comunitat de professionals de l'administració constituïda de manera pilot en marc del Pla Director de Formació en equitat de gènere de Catalunya 2017-2020. Les Recomanacions son una eina per avançar en el treball unitari del Govern i l'administració local, les entitats i la societat en general per a la prevenció, sensibilització, atenció i recuperació de les violències sexuals.

 

La visita s'inicia a les 10.45 h. amb una reunió a l'Ajuntament de Tortosa amb la seva alcaldessa, Meritxell Roigé, i continua a les 11.30 h. a la Delegació del Govern amb una reunió per presentar les Recomanacions a les persones responsables dels consells comarcals i l'alcaldessa de Tortosa.

 

Posteriorment a la roda de premsa de les 12.00h., la presidenta de l'ICD mantindrà un dinar de treball amb les responsables dels equips tècnics dels Serveis d'informació i atenció a les dones de les Terres de l'Ebre i a les 16.30 presidirà l'Assemblea Territorial de Dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.