19.6.18

Presentació de la guia “El país dels Ilercavons” del Museu d’Arqueologia de Catalunya al Palau Oliver de Boteller


El director dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, Ferran Bladé, i el director del Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC), Josep Manuel Rueda, presenten la guia "El país dels ilercavons" de l'autor Carles Cols aquest dimecres dia 20 de juny a les 19 h a la Sala Gerard Vergés del Palau Oliver de Boteller de Tortosa.

Lla guia s'emmarca en el projecte editorial del MAC format per una col·lecció de 7 guies, una per a cadascun del pobles ibèrics a Catalunya, escrites per periodistes i escriptors destacats del sector cultural.

La presentació comptarà amb una taula rodona, moderada per l'arqueòleg territorial Joan Martínez Tomàs, amb la participació de l'autor de la guia i periodista d'El Periódico, Carles Cols; l'arqueòloga representant de la Moleta del Remei d'Alcanar, M. del Mar Villalbí Prades; el codirector científic del Coll del Moro de Gandesa, Rafel Jornet Niella; el codirector científic del Castellet de Banyoles de Tivissa, Joan Sanmatí Grego, i la directora científica de Sant Miquel de Vinebre, Margarida Genera Monells.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.