29.6.18

Visita del conseller Josep Bargalló a Móra d'Ebre

El conseller d'Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, ha visitat avui l'Ajuntament de Móra d'Ebre. Han sigut rebuts per l'alcalde, Joan Piñol, i diversos regidors del consistori. Després de la signatura al llibre d'honor, s'ha obsequiat el conseller amb una escultura del pont com a record de la seva visita. Posteriorment, l'alcalde ha mantingut una reunió amb el conseller durant la qual han pogut parlar de diversos temes d'interès per ambdues part.:
Josep Bargalló, a preguntes de l'alcalde, ha reafirmat el seu compromís perquè es facin realitat al més aviat possible els acords assolits anteriorment amb consellers d'Ensenyament de la Generalitat respecte a l'ampliació del Col·legi Lluís Viñas. D'aquesta forma,  ha avançat el conseller Bargallo, un cop es nomeni el director de les obres, aquestes començaran de forma immediata, durant l'estiu. Les obres de la cobertura de la pista del Lluís Viñas poden iniciar-se amb posterioritat degut a què s'està estudiant incorporar algun petit canvi al projecte executiu, ja redactat. 
Altrament, s'ha tractat també de l'ampliació del pati de l'Institut Julio Antonio i l'estudi de la creació de nous estudis de secundària a la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.