18.6.18

EL CONCURS MUSICAL A XALAR! TORNA EN LA SEUA SISENA EDICIÓ

Les Joventuts d'Esquerra de les Terres de l'Ebre (Jovent Republicà de l'Ebre) celebren per sisè any consecutiu el concurs musical A Xalar! L'objectiu d'este certamen és promocionar els grups novells de les Terres de l'Ebre, les comarques del Matarranya, el Priorat i el Baix Maestrat, així com la nostra música, llengua i cultura. El concurs d'enguany tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de les Cases d'Alcanar el dissabte 30 de juny a les 23.30 h.
En aquesta sisena edició, els grups participants són Nautilus, de l'Ametlla de Mar, Esfera, de la Sènia, i Arreu, del Baix Maestrat, tots tres grups, amb estils de música ben diferents, volen fer-se un nom dins del panorama musical actual. Després d'haver fet les votacions a la pàgina de facebook del concurs serà Nautilus qui tocarà en primer lloc, Esfera els seguirà i Arreu tancarà el certamen.
El concurs no acaba aquí però, a part de les actuacions dels grups participants també comptarem amb els concerts de Setrill i també Pepet i Marieta. A l'edició del 2017 a Móra la Nova Setrill en foren els guanyadors però a més a més van guanyar la final a Montblanc i són qui  obriran l'escenari principal de l'Acampada Jove aquest 2018. A més podrem xalar amb Pepet i Marieta un dels grups més consolidats del nostre territori. Per acabar la festa un DJ posarà els temes més actuals de la música catalana.
El grup guanyador competirà a la gran final del concurs de grups novells Música Jove de l'Acampada Jove 2018, que tindrà lloc el 19, 20 i 21 de juliol a Montblanc. El guanyador d'esta final té com a premi obrir, l'any vinent, el Festival de l'Acampada Jove a l'escenari principal.
A més, durant la tarda d'esta mateixa festa, el Jovent Republicà ha organitzat dues xerrades que tindran lloc al la Llar de Jubilats de les Cases d'Alcanar a partir de les 17h i que tractaran sobre el Castor amb la col·laboració de la Plataforma en defensa de les Terres del Sénia i sobre la repressió de l'Estat vers Catalunya on hi participarà Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya i parella de la consellera a l'exili, Meritxell Serret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.