19.6.18

Dia Mundial de les Persones Refugiades

Amb motiu del 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament us convida a participar a una jornada plena d'activitats a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Es tracta d' una iniciativa organitzada conjuntament amb la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament del Departament d'Exteriors i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Com veureu en el programa a continuació, les activitats inclouen taules de debat i presentacions sobre la resposta institucional i ciutadana a la crisi de refugi; un taller de contacontes sobre el desplaçament forçat, i la preestrena de la pel·lícula documental Miss Kiet's Children, que aborda l'arribada d'un grup d'infants refugiats a una escola dels Països Baixos.

 

Us convidem a participar a les diverses activitats durant la jornada, i us agrairem que feu extensiva la informació a totes les persones que creieu que hi puguin estar interessades. L'entrada és lliure per a totes les activitats.

 

 

Més informació a cooperaciocatalana.gencat.cat.

 

 

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.