24.5.18

Un total de 27 empreses i activitats agràries de la Terra Alta participen a Benvinguts a Pagés 2018

Avui ha tingut lloc la presentació de la iniciativa Benvinguts a Pagès 2018 a la comarca de la Terra Alta. L'acte s'ha celebrat a les noves  instal·lacions del celler SAT La Botera de Batea, i ha comptat amb l'assitència dels responsables de les diferents explotacions, restaurants, allotjaments i activitats complementàries participants de la contrada. En concret, un total de 27 empreses i activitats vinculades al sector primari terraltís'han sumat a la iniciativa: nou explotacions agrícoles i ramaderes, deu establiments d'allotjament, quatre restaurants i quatre activitats complementàries.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que pretén ser la gran festa del món rural de Catalunya mitjançant l'obertura de portes de les explotacions agràries al públic familiar de manera gratuïta en un cap de setmana turístic a Catalunya, concretament el dissabte 9 i el diumenge 10 de juny de 2018. L'objectiu de Benvinguts a Pagès és potenciar l'oferta de productes per als 'foodies' i incorporar rutes turístiques per visitar explotacions de comarques properes durant el segon cap de setmana de juny en què els productes alimentaris del territori esdevenen protagonistes.

Els detalls de la presència de la Terra Alta a Benvinguts a Pagès 2018 es pot consultar al web sedüent:  http://benvingutsapages.cat/#!/comarca/terra-alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.