11.5.18

ROBOTEBRE’18, III MOSTRA DE ROBÒTICA EDUCATIVA I PROGRAMACIÓ A LES TERRES DE L’EBRE


Aquest divendres s'ha celebrat a Tortosa la RobotEbre, III Mostra de Robòtica Educativa a les Terres de l'Ebre, que compta amb la participació d'alumnes i professors de 14 centres educatius de secundària de les nostres comarques.

En total, més de 400 participants, que es reuneixen per tal de compartir projectes i experiències, tots ells relacionats amb el món de la robòtica i la programació, els quals han anat treballant durant tot el curs en el marc de diverses assignatures i projectes impulsats pel Departament d'Ensenyament. També s'ha convidat als centres de Cicles Formatius del territori que treballen aquesta temàtica.


La jornada s'ha estructurat com una mostra on els centres participants han exposat projectes de robòtica creats pels alumnes. En una segona part, s'ha portat a terme una activitat "scape room" digital, on els alumnes han resolt enigmes per trobar la solució final amb l'ajuda del mòbil.Aquesta III Mostra de Robòtica Educativa de les Terres de l'Ebre està organitzada per les àrees TIC i TAC dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre conjuntament amb el CRP del Baix Ebre. En el territori català s'organitzen activitats de diversa tipologia per promoure la robòtica educativa, i RobotEbre és, en aquest àmbit, l'activitat de referència a les nostres terres.


La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid ha fet la inauguració de la Jornada i ha destacat la rellevància de la Robòtica en el currículum educatiu. Cid ha explicat que "el Departament d'Ensenyament està potenciant el Pla STEM, impulsant les vocacions científiques i tecnològiques a través de les ciències , la tecnologia l'enginyeria i les matemàtiques, i la Robòtica és un eix transversal fonamental en totes aquestes matèries"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.