17.5.18

NOTA DE PREMSA DE PENSIONS DIGNES


El moviment Pensions Dignes Terres de l'Ebre participarem aquest dissabte, dia 19, la Fira de la Solidaritat que s'organitza a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa.

Aprofitarem per explicar la nostra lluita, recollir firmes per la moció popular que presentarem al Ple de l'Ajuntament de Tortosa i repartirem informació sobre la propera concentració que es farà a la Plaça Barcelona de Tortosa el dissabte dia 26.

Recordem que la moció que presentarem al Ple de l'Ajuntament de Tortosa reclama la no aprovació d'un Pla de Pensions Privades per a suplementar les pensions públiques que s'ha presentat a tràmit a Europa i que natros entenem que servirà d'excusa per a reduir les pensions públiques i al qual difícilment podran accedir les persones que cobren els sous més baixos.

Entre altres coses, demanem :

Enviar l'acord a la Comissió Europea per a que retiri la proposta del PEPP.

Demanar al Govern Espanyol que proposi i doni suport a la retirada d'aquesta proposta en el Consell Europeu.

Dirigir-se als Grups Parlamentaris per a que rebutgin aquesta proposta de regulació quan es porti a debat.

Dirigir-se al Govern Espanyol i als Grups Parlamentaris de la Comissió Europea per a demanar-los-hi que estudien les mesures necessàries per a que els sistemes públics de pensions garanteixin unes pensions dignes i suficients.

Dirigir-se al Govern Espanyol i als Grups Parlamentaris de la Comissió Europea per a que promoguin la eliminació de les desgravacions fiscals de les aportacions als fons de pensions privats.

En paral·lel seguim manifestant-nos per reclamar l'actualització de les pensions d'acord amb l'IPC, però no volem l'acord que proposen PP i PNV que nomes assegura aquest increment durant dos anys, si no que volem una revisió de les pensions garantida i perdurable en el temps.

El nostre objectiu no ha variat des de que vam començar les concentracions el passat mes de febrer, volem un Sistema Públic de Pensions recollit com a Dret Fonamental dins la Constitució.

I per això tornem a convocar una concentració el proper dissabte, dia 26, a les 12 hores a la Plaça Barcelona de Tortosa.

Comissió oberta Pensions Dignes Ebre

Tortosa, 17de maig de 2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.