17.5.18

L’Ajuntament de Tivissa presenta la programació i les novetats de la cinquena edició de ‘Les nits a la Baranova’

El proper divendres, dia 18 de maig, a les 11.00 h, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, i la regidora de Festes, Montserrat Pagès, presentaran als mitjans de comunicació la programació i les novetats més destacades de la cinquena edició de la iniciativa cultural 'Les nits a la Baranova'.

A la roda de premsa també hi assistirà la soprano darmosana Sara Blanch.

La roda de premsa tindrà lloc, si el temps ho permet, a la mateixa plaça de la Baranova. I si la climatologia no ho permet, la roda de premsa es farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Tivissa.

La iniciativa cultural 'Les nits a la Baranova' té l'objectiu de recuperar una tradició molt arrelada que converteix aquesta plaça tivissana en un espai de convivència lúdico-festiva, propiciat per la fresca i la bona climatologia estiuenca que hi ha als capvespres.

La plaça de la Baranova és un indret privilegiat, mirador de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, i de les muntanyes de Prades, el Montsant, la Figuera, la Picossa, les serres de Cavalls i de Pàndols, els Ports, i la serra de Cardó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.